SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Spletno mesto https://op-kos.si/urejajo splošni pogoji. Z obiskom spletne strani potrjujete da ste seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Na spletnem naslovu https://op-kos.si/se bomo z trudili zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin. Obiskovalcem ne zagotavljamo in ne prevzemamo odgovornosti za vsebinsko celovitost, ažurnost in točnost kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Enako velja za spletne strani, ki so preko zunanjih povezav dostopne preko naše strani. Povezave z tretjimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti. Na povezanih tretjih straneh tudi ne zagotavljamo zasebnosti in varnosti.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov), pravila varstva zasebnosti in piškotkov.

UPRAVLJALEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s temi pravili, je LEA KOS KAISER.

POOBLAŠČENA OSEBA

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v podjetju je direktor, ki je dosegljiv na e-pošti pisarna@op-kos.si.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Zbranih osebnih podatkov na spletni strani ne posreduje tretjim osebam ali v tretje države.

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

  • SPLETNI OBRAZEC
    Z uporabo spletnega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov za namen komunikacije z našim podjetjem. Spletna stran uporablja obrazec preko katerega lahko uporabniki pošljejo povpraševanje. Podatki poslani preko obrazca se ne hranijo v podatkovni bazi na spletu, ampak so poslani na e-poštni naslov podjetja. Podjetje podatke uporablja izključno za obravnavo posamičnega povpraševanja. Podatki poslani preko obrazca se ne uporabljajo za namene dodatnega trženja.

AVTORSTVO GRADIV

Tekstovne vsebine na spletni strani je pripravilo podjetje v sklopu svoje dejavnosti. Vsebine se v določenih delih nanašajo na izdelke tujih dobaviteljev, katerih poslovni partner je naše podjetje.

Fotografije na spletni strani so pridobljene iz naslednjih virov:

  • uporabljene so lastne fotografije
  • uporabljene so tematsko ustrezne profesionalne fotografije

ROK HRAMBE

Osebni podatki posameznika, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, se lahko obdelujejo in hranijo, do izpolnitve namena zbiranja in obdelave oziroma do preklica dane privolitve posameznika. Posameznik lahko privolitev kadarkoli spremeni ali prekliče.

Osebni podatki, ki se zbirajo na podlagi predpisov, se hranijo skladno z zakonodajo, ki ureja njihovo zbiranje. Po zakonsko določenem preteku roka za hrambo se podatki zbrišejo.

PRAVICE POSAMEZNIKA

Skladno s predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov, ima posameznik pravico dano privolitev kadarkoli preklicati, zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, in sicer tako, da nas o tem obvesti pisno po pošti na naslov Odvetniška pisarna Kos, Štumpfl in partnerji, d.o.o. Na navedeni naslov lahko posameznik poda tudi ugovor v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov.

Posameznik pa lahko ugovor glede obdelave njegovih osebnih podatkov poda tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

RAVNANJE V PRIMERU KRŠITEV

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo naše podjetje nemudoma izvedlo vse ustrezne ukrepe za zaščito pravic in interesov posameznika, skladno z veljavno zakonodajo in GDPR.

ZAŠČITA PODATKOV

Spletna stran je zaščitena s SSL certifikatom, kar v nadaljevanju pomeni, da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepooblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki.

SPLETNI PIŠKOTKI

Obiskovalci imajo vedno možnost sprejeti ali zavrniti shranjevanje spletnih piškotkov. Spletni brskalniki običajno samodejno sprejme piškotke, vendar lahko osnovne nastavitve brskalnika da piškotke avtomatsko zavrne ali pa ste pred shranjevanjem piškotka na to opozorjeno.

Nastavitve piškotkov za najpogostejše brskalnike:

Chrome
Firefox
Internet explorer
Opera
Safari

OBVEZNI PIŠKOTKI
So piškotki ki so nujni za delovanje spletne strani, premikanje po spletni strani in uporabo njenih osnovnih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti osnovnega delovanja spletne stani.

IZVEDBENI PIŠKOTKI
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

FUNKCIONALNI PIŠKOTKI
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše up. ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Naša spletna stran ne uporablja piškotkov tretjih strani (tako imenovanih “third-party cookie”) ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, analize, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje. Iz tega naslova na spletni strani ni potrebno dodatno dovoliti uporabo tretjih spletnih piškotkov.