Predstavitev pisarne

Odvetniška pisarna Kos, Štumpfl in partnerji, d.o.o. je ena najstarejših odvetniških pisarn na Koroškem. Ustanovljena je bila leta 1999. Njen ustanovitelj in direktor, Miran Kos, specialist za gospodarsko pravo, spada med najbolj poznane odvetnike Koroške in Slovenije, prepoznaven je tudi v tujini.

Ustanovitelj sodeluje z odvetniki, partnerjem Blažem Štumpflom in odvetnico Leo Kos Kaiser, z odvetniškim pripravnikom Boštjanom Rigelnikom ter s strokovno podporo Bernarde Lichteneger, Bojane Janšek in Gorana Burjaka.

Odvetniška pisarna Kos, Štumpfl in partnerji ima dolgoletne izkušnje z vseh pravnih področij tako doma kot v tujini ter je organizirana s sedežem na Ravnah na Koroškem in dvema podružnicama – v Slovenj Gradcu in Radljah ob Dravi.

Najdete nas na Koroški cesti 14, 2390 Ravne na Koroškem

Vizija

Krepiti svoje znanje na vseh področjih ter se širiti tako na domačem kot tujem trgu ter biti v ponos odvetniškemu poklicu.

 

Poslanstvo

Naše najpomembnejše vodilo je zadovoljna stranka. Težimo k visoki stopnji strokovnosti, kvaliteti in visokemu nivoju odvetniških storitev na raznovrstnih pravnih področjih.
Delujemo v skladu z zakonodajo Republike Slovenije in Evropske unije ter se trudimo v okviru le-te ugoditi in zadostiti pravici.

 

Delovni čas

Ponedeljek – petek: 7:00 do 15:00

Sobote, nedelje in prazniki: Zaprto

Telefon

+386 2 82 22 286

E-pošta

pisarna@op-kos.si

Naslov

Koroška cesta 14, 2390 Ravne na Koroškem

Zahtevajte posvet